Scholten Awater - Universiteit TwenteOpdrachtgever:
Scholten Awater / Centralpoint
Project:
Scherp krijgen van de vraag achter de vraag om van daaruit onderscheidend invulling te geven aan het EMVI-plan. Dit vormde de start van onze ondersteuning. Voorts reviewden wij het plan, verzorgden de eindredactie en de vormgeving ervan.  

Gemakkelijk de beste hardware bestellen voor Universiteit Twente

De Universiteit Twente heeft de ambitie om binnen vijf jaar te groeien naar 10.000 studenten. Dit is een flinke groei en vereist ook een vernieuwing van de hardware van de universiteit. Daarom besloot de Universiteit Twente een leverancier te selecteren die, naast proactieve voorlichting en advies, de beste ICT-hardware levert via een makkelijke webportal en hoogwaardige dienstverlening biedt.

 

Scholten Awater / Centralpoint wist dat ze dit kon. Om de aanbesteding te winnen heeft zij TTF ingeschakeld. Wij hebben het plan gereviewd en adviezen ter verbetering aangedragen. Ook waren wij verantwoordelijk voor de opmaak en lay-out van het plan. Uiteindelijk heeft dit plan de universiteit ervan overtuigd dat onze klant de beste partij was om de aanbesteding te gunnen.

Klantcase Scholten Awater

Ander werk

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment