Opdrachtgever:
Rijkswaterstaat

 

Project:

Opstellen van een EMVI-plan voor de aanbesteding van Rijkswaterstaat voor de levering van hardware voor intelligente wegkantstations oftewel iWKS. Vraag: haal uit onze organisatie naar boven waarmee wij als beste in staat zijn om de doelstellingen, eisen en wensen van de opdrachtgever in te vullen.

Innovatief wegkantstation

Voor de levering van hardware voor zo’n 30 wegkantstations iWKS, is Rijkswaterstaat opzoek naar een opdrachtnemer die dit pilotproject met de nodige flexibiliteit uitvoert. Naast de levering van de hardware zal de opdrachtnemer ook verantwoordelijk zijn voor de installatie hiervan. Verder heeft hij een adviserende rol naar Rijkswaterstaat over de doorontwikkeling van de wegkantstation hardware.

 

Samen met het team van Dynniq heeft TTF het winnende EMVI-plan ontwikkeld voor deze aanbesteding. Met een aantal interviews van experts heeft TTF de informatie op tafel gekregen om een projectstrategie en voorstel te ontwikkelen voor de uitvoering van dit innovatieproject. Daarnaast was TTF ook verantwoordelijk voor het ontwerp en de opmaak van het plan.

Ander werk