Opdrachtgever:
Rijkswaterstaat

 

Project:

Opstellen van een EMVI-plan voor de aanbesteding van Rijkswaterstaat voor het onderhoud van Hoofdvaarweg Lemmer- Delfzijl. Ondersteun bij het ontwikkelen van de strategie en verzorg de redactie, vormgeving en opmaak van het plan.

Samen de vaart erin houden

Rijkswaterstaat is opzoek naar een opdrachtnemer voor het onderhoud en de monitoring van de Industriële Automatisering van de hoofdvaarweg Lemmer- Delfzijl. De scope van het contract bestaat uit het onderhouden en inspecteren van de bruggen, sluizen en de bodem van de vaarwegen. Storingen, incidenten en problemen moeten tijdens de contractperiode verminderen.

 

Om de vraagstelling van Rijkswaterstaat scherp te krijgen schakelde Heijmans en Dynniq de hulp van TTF in. In verschillende brainstormsessies ontdekte wij de vraag achter de vraag, stelde we een winstrategie op en gaven we invulling aan het plan. Naast de tekstuele uitwerking van het plan, verzorgden wij ook het ontwerp en de opmaak van het plan. Dit alles was met succes: Heijmans en Dynniq gingen naar huis met de winst.

Ander werk