Project WPS aanbesteding Waalwijk

 

Opdrachtgever:
WPS Parking Systems

 

Project:
Ontwikkel een EMVI-plan voor parkeersystemen in de gemeente Waalwijk en verzorg de redactie, vormgeving en opmaak ervan.

Waalwijk goed bereikbaar

De aanbesteding betreft de levering, installatie en gebruiksklare oplevering van parkeersystemen voor twee parkeerterreinen, Taxandriaweg en Unnaplein, inclusief bijbehorende beheervoorzieningen in de Centrale Meldkamer, alsmede het meerjarig tweedelijns onderhoud. De gemeente Waalwijk wil een plan waarin vijf onderwerpen zijn uitgewerkt: het implementeren van GSM-parkeren, wijze van abonnementenmanagement, realisatie van de nieuwe installatie, het onderhoudsplan en de gebruiksvriendelijkheid van het parkeersysteem.

TTF werkte samen met de manager Sales Support het plan uit. De technische propositie en de meerwaarde daarvan voor de gemeente vormden hiervan de kern. Daarnaast is de realisatie procesmatig toegelicht en de effecten daarvan op zowel de omgeving als de organisatie van de gemeente. Het plan van WPS Parking Systems stak voor wat betreft de beoordeling met kop en schouders uit boven de concurrentie. Met een winnende aanbesteding tot gevolg.

WPS Waalwijk - Header portfolio

Ander werk