TTF - project Dynniq aanbesteding Limburg

 

Opdrachtgever:
Dynniq Mobility

 

Project:
Opstellen van een EMVI-plan voor een raamovereenkomst voor het onderhoud van verkeersregelinstallaties van een aantal Zuid Limburgse gemeenten en de Provincie Limburg.

In ein kjér good!

 

Acht Limburgse gemeenten, te weten Beek, Heerlen, Landgraaf, Maastricht, Meerssen, Sittard-Geleen, Simpelveld en Valkenburg aan den Geul en de provincie Limburg hebben besloten om het onderhoud aan verkeersregelinstallaties (VRI’s) met een raamovereenkomst onder te brengen bij één onderhoudsorganisatie. Dit heeft tot voordeel dat één partij verantwoordelijk is en de regievoering/coördinatie heeft voor de wegbeheerders voor het verhelpen van storingen aan de VRI’s.

Samen met de projectmanager van Dynniq heeft TTF de uitvraag geanalyseerd, een visie op het contract ontwikkeld en de Strategy to Win voor het plan bepaald. Dit is vervolgens contractspecifiek uitgewerkt binnen vijf thema’s: de uitvoering van het onderhoud, de opzet van de storingsdienst, de wijze waarop response- en hersteltijden zijn gegarandeerd, de wijze waarop de verkeersveiligheid en -afwikkeling zijn verzekerd en hoe de continuïteit en kwaliteit van de dienstverlening is geborgd. Dynniq kwam als beste uit de bus en is de komende jaren de onderhoudsorganisatie voor alle verkeersregelinstallaties in Zuid-Limburg.

TTF -project Dynniq aanbesteding Limburg groot

Ander werk