Onze werkwijze

TTF ontwikkelt en maakt online- en offline- campagnes op elk gewenst niveaus. TTF heeft daar twee werkwijzen voor: Methode TTF en Brainsells.

Methode TTF

Denken in resultaat. Door marketing en communicatie integraal toe te passen 100% eruit te halen wat er in zit. Je klant kennen en weten wat hem drijft. Dat is essentieel als u uw merk of organisatie steviger in de markt wilt zetten. Maar hoe komt u daar precies achter? En hoe steekt u vervolgens uw strategie in? Wij hebben daarvoor een beproefde en systematische aanpak ontwikkeld: de Methode TTF.

Brainsells

Wilt u nog verder gaan. Wij helpen u ook met een gedegen analyse van uw probleem of ambitie, doelstelling en doelgroep. Om een onderscheidende propositie en relevante boodschap te kunnen maken, zoeken we naar de essentie van uw vraag en de behoefte van de markt. Daarbij ook: wanneer bent u blij? Wanneer niet? Zo bieden we een strategische aanpak van uw marketing- en/of communicatievraagstuk. Dat doen we met een beproefde methodiek en geavanceerde tool genaamd BrainSells©.

Wilt u uw merk of organisatie verder laten groeien? Wij zijn de sparringpartner voor al uw vragen op marketing- en communicatiegebied.