content marketing

Vacature social media manager

Ben jij onze nieuwe social media manager?

Als social media manager bij TTF Marketing & Communicatie vertaal jij de doelstellingen van onze klanten en die van het bureau naar heldere, pakkende, originele content zoals social media posts, e-mailings, artikelen, blogs of advertenties. Je zet onlinecampagnes op, monitort deze en brengt verslag uit naar klanten. Zo nieuwsgierig als je bent, maak je je heel verschillende onderwerpen snel eigen. Jouw content zorgt voor naamsbekendheid en een positieve merkbeleving en is helemaal toegespitst op de lezer. Je kruipt in de h­­­­­­­­­uid van je opdrachtgever en schrijft voor diens doelgroep. Inzicht hebben in de wereld van je lezer en zeker ook de marketing- en communicatiestrategie van je opdrachtgever zijn belangrijke aspecten van je dagelijks werk. Omdat de content eenduidig moet worden vormgegeven heb je nauw contact met de artdirector.

 

Wat heb je in huis?

Je hebt een brede interesse, volgt het nieuws graag en weet wanneer een onderwerp nieuwswaardig is. Ook beschik je over een opleiding Communicatie(wetenschap) en/of Nieuwe Media.  Social media ontwikkelen zich razendsnel. Als expert volg je deze ontwikkelingen op de voet zodat jij voor klanten een volwaardig gesprekspartner bent. Je adviseert hen gevraagd en ongevraagd over de inzet van hun social media campagnes. Kennis van SEO, AdWords en Analytics is een must. Kennis van Marketing Automation en WordPress een pré. Ook dien je een echte perfectionist te zijn. Deze eigenschap zorgt namelijk voor succesvolle producties.

 

Komen jouw competenties, skills & vaardigheden overeen met die in het onderstaande lijstje?

Creatief / Klant- én resultaatgericht / Initiatiefrijk / Kritisch / Innovatief / Met oog voor details / Met een visie / Natuurlijke netwerker / Analytisch

 

Wie zijn wij?

TTF Marketing & Communicatie is een compact en no nonsense b-to-b bureau. We werken voor grote, kleine maar vooral uitdagende klanten. Onze drive is om – steeds weer – bij te dragen aan het succes van onze klanten. Hun succes is zo ook ons succes. Wij leveren hen als zij dat willen full service dienstverlening, van strategie en creatie tot en met uitvoering, online en offline. Wij voelen ons helemaal in ons element als het aankomt op b-to-b marketing en communicatie en content marketing. Een prestatie waar wij erg trots op zijn is is dat wij in de afgelopen 12 jaar een groot trackrecord hebben opgebouwd op het terrein van tendermarketing, gericht op overheden. Een ontwikkeling die de mogelijkheden voor ons vak enorm vergroot is marketing automation. Met veel passie zijn wij inmiddels daarmee aan de slag. Wij zijn informeel in de omgang met elkaar en enorm gedreven om onze klanten resultaat te leveren. Dat doen wij door voorop te lopen in kennis, ons steeds te ontwikkelen en actief op zoek te gaan naar de mogelijkheden in onze vakgebieden. Klanten ervaren ons als betrokken, flexibel en ondernemend. Wij zijn gehuisvest in Villa Creatiehuis, in het mooie Bergkwartier van Amersfoort, slechts 12 minuten lopend van het centraal station.

 

Wat bieden wij je?

Een steeds uitdagende omgeving, interessante projecten en volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Daar hoort uiteraard een goede salariëring bij. Afhankelijk van je ervaring en kwaliteiten bieden wij je een salaris van € 2.500,- tot € 3.500,- op basis van een 40-urige werkweek. Ook kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden zoals een persoonlijk studiebudget en een prestatiebeloning.

 

Gaat je hart sneller kloppen?

Laat het ons weten. Mail je cv aan hans.pilaar@ttfmc.nl of klik op onderstaand button en vertel waarom jij bij uitstek onze nieuwe social media manager bent