Online marketeer

Vacature online marketeer

Ben jij onze nieuwe online marketeer?

Als online marketeer bij TTF Marketing & Communicatie ben jij verantwoordelijk voor de ontwikkeling, implementatie en uitvoering van een resultaatgericht, proactief online marketingbeleid van onze klanten.  Zo nieuwsgierig als je bent, maak je je heel verschillende onderwerpen snel eigen. Je bent verantwoordelijk voor de conceptuele en strategische invulling van een geïntegreerde online marketingstrategie. Waarna je de effectiviteit ervan monitort, evalueert, dit rapporteert en verbetert. Het doel? Zorgen dat klanten worden aangetrokken en behouden. Jouw content is volledig toegespitst op de doelgroep doordat je jezelf kan verplaatsen in de opdrachtgever. Inzicht hebben in de wereld van je lezer en de marketing- en communicatiestrategie van je opdrachtgever zijn belangrijke aspecten van je dagelijks werk.

 

Wat heb je in huis?

Je beschikt over een afgeronde marketing- of communicatieopleiding op minimaal hbo-niveau en hebt 3 tot 5 jaar relevante werkervaring op het gebied van online marketing, bij voorkeur in b-to-b. Een perfecte beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is vereist. Kennis van Marketing Automation, Indesign, Google Analytics en WordPress is een pré. Je bent de eigenaar van het hele lead-generatie proces en weet hoe je de customer journey in kaart brengt. Ook ben jij in staat om dit te vertalen naar content die hier logisch op aansluit, weet je hoe je landing pages ontwikkelt en hoe je campagnes inzet om traffic te genereren. Je hebt kennis van het opzetten, onderhouden en optimaliseren van marketingcampagnes. Ten slotte ben je een perfectionist. Deze eigenschap zorgt namelijk voor succesvolle producties.

 

Komen jouw competenties, skills & vaardigheden overeen met die in het onderstaande lijstje?

Creatief / Klant- én resultaatgericht / Initiatiefrijk / Analytisch / Kritisch / Innovatief / Overtuigend /  Doorzetter met een visie / Commercieel ingesteld

 

Wie zijn wij?

TTF Marketing & Communicatie is een compact en no nonsense b-to-b bureau. We werken voor grote, kleine maar vooral uitdagende klanten. Onze drive is om – steeds weer – bij te dragen aan het succes van onze klanten. Hun succes is zo ook ons succes. Wij leveren hen als zij dat willen full service dienstverlening, van strategie en creatie tot en met uitvoering, online en offline. Wij voelen ons helemaal in ons element als het aankomt op b-to-b marketing en communicatie en content marketing. Een prestatie waar wij erg trots op zijn is dat wij in de afgelopen 12 jaar een groot trackrecord hebben opgebouwd op het terrein van tendermarketing, gericht op overheden. Een ontwikkeling die de mogelijkheden voor ons vak enorm vergroot is marketing automation. Met veel passie zijn wij inmiddels daarmee aan de slag. Wij zijn informeel in de omgang met elkaar en enorm gedreven om onze klanten resultaat te leveren. Dat doen wij door voorop te lopen in kennis, ons steeds te ontwikkelen en actief op zoek te gaan naar de mogelijkheden in onze vakgebieden. Klanten ervaren ons als betrokken, flexibel en ondernemend. Wij zijn gehuisvest in Villa Creatiehuis, in het mooie Bergkwartier van Amersfoort, slechts 12 minuten lopend van het centraal station.

 

Wat bieden wij je?

Een steeds uitdagende omgeving, interessante projecten en volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Daar hoort uiteraard een goede salariëring bij. Afhankelijk van je ervaring en kwaliteiten bieden wij je een salaris van € 2.500,- tot € 4.000,- op basis van een 40-urige werkweek. Ook kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden zoals een persoonlijk studiebudget en een prestatiebeloning.

 

Gaat je hart sneller kloppen?

Laat het ons weten. Mail je cv aan hans.pilaar@ttfmc.nl of klik op onderstaand button en vertel waarom jij bij uitstek onze nieuwe online marketeer bent

Vacature - iets voor jou

TTF zoekt collega’s: