EMVI schrijver

Vacature EMVI schrijver/coördinator

Ben jij onze nieuwe EMVI-schrijver/coördinator?

Bij een tender of aanbesteding is het cruciaal om de vraag achter de vraag te ontdekken. Dit is de eerste stap om tot een winnend EMVI-plan of winnende Best Value te komen. Wat wil de opdrachtgever nu precies bereiken? Wat wordt er van de klant als opdrachtnemer verwacht? Waarom stelt de opdrachtgever precies déze eisen en voorwaarden? Als jij in staat de échte vraag duidelijk krijgen, dan wordt het creëren van een onderscheidende oplossing een stuk makkelijker. En kan je vervolgens dit vertalen in smart, helder en begrijpelijk plan die de extra punten oplevert en de aanbesteder niets in het voorstel mist dan ben je de juiste kandidaat voor TTF.

 

Wat heb je in huis?

Je bent van nature onderzoekend, nieuwsgierig en analytisch. Als EMVI-schrijver heb je een perfecte beheersing van de Nederlandse taal en kun je hier creatief mee omgaan. De coördinator in je zorgt ervoor dat er tijdig een complete tender ingediend wordt, ongeacht de grootte of complexiteit. Je begeleidt en stuurt processen; dit betekent een nauwe samenwerking met o.a. onze klant, het tenderteam, onze tenderstrateeg en artdirector. En uiteraard heb je ruime ervaring met EMVI/BV-aanbestedingen.

 

Komen jouw competenties, skills & vaardigheden overeen met die in het onderstaande lijstje?

Analytisch / Resultaatgericht / Creatief / Kritisch / Innovatief / Oog voor details / Visie / Onafhankelijk / Communicatief

 

Wie zijn wij?

TTF Marketing & Communicatie is een compact en no nonsense b-to-b bureau. We werken voor grote, kleine maar vooral uitdagende klanten. Onze drive is om – steeds weer – bij te dragen aan het succes van onze klanten. Hun succes is zo ook ons succes. Wij leveren hen als zij dat willen full service dienstverlening, van strategie en creatie tot en met uitvoering, online en offline. Wij voelen ons helemaal in ons element als het aankomt op b-to-b marketing en communicatie en content marketing. Een prestatie waar wij erg trots op zijn is dat wij in de afgelopen 12 jaar een groot trackrecord hebben opgebouwd op het terrein van tendermarketing, gericht op overheden. Een ontwikkeling die de mogelijkheden voor ons vak enorm vergroot is marketing automation. Met veel passie zijn wij inmiddels daarmee aan de slag. Wij zijn informeel in de omgang met elkaar en enorm gedreven om onze klanten resultaat te leveren. Dat doen wij door voorop te lopen in kennis, ons steeds te ontwikkelen en actief op zoek te gaan naar de mogelijkheden in onze vakgebieden. Klanten ervaren ons als betrokken, flexibel en ondernemend. Wij zijn gehuisvest in Villa Creatiehuis, in het mooie Bergkwartier van Amersfoort, slechts 12 minuten lopend van het centraal station.

 

Wat bieden wij je?

Een steeds uitdagende omgeving, interessante projecten en volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Daar hoort uiteraard een goede salariëring bij. Afhankelijk van je ervaring en kwaliteiten bieden wij je een salaris van € 2.500,- tot € 3.500,- op basis van een 40-urige werkweek. Ook kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden zoals een persoonlijk studiebudget en een prestatiebeloning.

 

Gaat je hart sneller kloppen?

Laat het ons weten. Mail je cv aan hans.pilaar@ttfmc.nl of klik op onderstaand button en vertel waarom jij bij uitstek onze nieuwe EMVI-schrijver/coördinator bent!

Vacature - iets voor jou

TTF zoekt collega’s: