b2b marketing

Werken bij TTF

TTF is ook Talent, Teamwork & Fun

Wij zijn een no-nonsense bureau waarbij alles draait om de creativiteit van ons werk en de kwaliteit van onze dienstverlening. Onze meetlat daarvoor is de meerwaarde die onze klanten ervaren en de concrete resultaten die wij voor hen bereiken. Bij TTF gaat het er informeel en tegelijkertijd doelgericht en klantgedreven aan toe. Elk project is gebaseerd op teamwork, waarin idee- en conceptontwikkeling, tekst en vormgeving samenvloeien. We zijn kritisch naar elkaar, maar altijd met respect en een glimlach.

 

Werken bij TTF

Ben jij een kanjer in jouw vakgebied en heb je de nodige pit in je? Steeds op zoek om het beter te doen, boven het maaiveld uit te steken? Laat het weten en overtuig ons van jouw meerwaarde voor onze klanten en voor TTF.

Ook als je nog in opleiding bent, zijn wij in je geïnteresseerd. Volg je een relevante studie binnen studierichtingen als Informatie & Communicatietechnologie, Communicatie & Journalistiek en Economie & Management op ten minste HBO-niveau en ben je op zoek naar een stageplaats? Vul het onderstaande formulier in en verras ons met jouw cv, je persoonlijke kwaliteiten en jouw kijk op de zaak!

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
Vacature - iets voor jou

TTF zoekt collega’s:

Content is King in B2B

Hoe maak je content relevant, aantrekkelijk en nuttig? Doordat wij allrounders zijn met verstand van uiteenlopende zaken, kunnen wij je de beste content bieden waarin je relaties, je doelgroepen of stakeholders geïnteresseerd zijn. Content waarin jouw toegevoegde waarde naar voren komt. Content waarmee wij inspelen op rationele én emotionele drijfveren. Dat creëert verbinding en geeft inhoud aan je relatie.